Suvi-Vintage

1.-2.7. la-su klo 11-17

Suven suloisin myyntitapahtuma Suvi-Vintage on täällä jälleen!
Menneen ajan aarteet, tyyli ja musiikki saapuvat Tampereen Tallipihalle.

Iki-ihana Suvi-Vintage rantautuu Tallipihalle perinteiseen tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomen sekä ohjelmaa moneen makuun. Molempina päivinä elävää musiikkia ja muuta teemaan kuuluvaa ohjelmaa.

Tallipihan ihanat puodit ovat avoinna normaalisti. Kahvila terasseineen tarjoaa kahvia ja kastettavaa - suolaista, makeaa ja kuplivaa koko tapahtuman ajan. Vintagetori molempina päivinä klo 11-17. Näytteilleasettajia tapahtumapihalla sekä Vanhassa tallissa.

LAUANTAINA 1.7.2023:

* Miss Daisy esiintyy, paviljonki klo 11.30-12.45. (2 x 30 min.). Miss Daisy esittää unohtumattomia 40-60-luvun kappaleita omalla uniikilla tyylillään.

* Muotinäytös Time Jump klo 13 (n. 30 min.).
Time Jump on Ada Rosenbladin ja Anna-Emilia Mikkolan tuottama näytös. Vaatteet ja asusteet: Evergreen Garderobi, VintagEija's ja Armida second hand & vintage. Katsaus 1900-luvun muotiin ja vintage nykytrendeissä.

* Jeena & Vauhtikallot sekä Simpsakat Pirkot Show klo 14 & 15 (2 x 40 min.).
 Jeena ja Vauhtikallot -orkesteri tarjoilee teille suomalaista rokkenrollia ja letkeää svengi-iskelmää 50-lukulaisittain. Repertuaari sisältää sekä omia biisejä että lainakappaleita – niin humoristisia numeroita, eksoottista sykettä kuin unhoon painuneita helmiä! Simpsakat Pirkot on hulvattoman viehkeä swingtanssijoista koostuva tanssi- ja performanssiryhmä, joka tempaa rautakangenkin svengaamaan! sweetjeena.com

 SUNNUNTAINA 2.7.2023: 
* Miss Daisy, paviljonki klo 11-12.45
Miss Daisy esittää unohtumattomia 40-60-luvun kappaleita omalla uniikilla tyylillään.

* Swing Team lavalla klo 13.00-14.30. Tule mukaan rokkaamaan ja seuraamaan tanssinopetusta!

* Swing Doctors klo 15 & 16 (40 min)
Swing Doctors on Tamperelainen yhtye, joka on omistautunut swing-musiikin soittamiseen Benny Goodmanin, Count Basien ja Nat King Colen hengessä. Oktetin kokoinen, kunnon puhallinsektiolla varustettu Swing Doctors on tanssittanut niin swing-tanssin harrastajia kuin viihdyttänyt konserttilavojen kuulijoita taidokkaalla soitollaan. Rytmijalan vipattaminen taataan! Swing Doctorsien riveissä soittavat kitaristi-laulaja ja orkesterin johtaja Marko Aho, vibrafonisti Matti Koskinen, rumpali Jarmo Lundell, kontrabasisti Janne Reinola, pasunisti Leo-Pekka Lyytikäinen, baritonisaksofonisti Mari Martikainen, alttosaksofonisti Olli Lampo ja tenorisaksofonisti/klarinetisti Valtteri Pärssinen.

Vapaa pääsy! Tervetuloa!

Suvi-Vintagen myyjähaku on auki! Myyntipaikat alkaen 30€/pv. + alv. 24%. Myyntipaikat laskutetaan etukäteen. Haku s.postilla: tallipiha10@gmail.com