Suuri käsityöläistapahtuma

Tampereen päivinä 28.-29.9.2024 la-su klo 11-17

Suuri joukko vierailevia kädentaitajia tapahtumapihalla töineen ja taitoineen. Laadukkaat, käsityöt, herkut, sisustus- ja lahjatuotteet myymälöistä, myyntikojuista, pihakioskeista ja vanhasta tallista. Ekologisia vaihtoehtoja, kestävän kehityksen tuotteita itselle tai hyvänmielen lahjaksi.

* Ponitalustusta molempina päivinä klo 11-15 (10€ kierros, käteinen tai mobilepay).

* Hevosvaunuajelua upeilla Åfeltin työhevosilla klo 12-16 välisenä aikana (lapset 5€, aikuiset 10€, perhelippu 25€, kortti tai käteinen). Säävaraus. 
 
* Tapahtuman tunnelmaa tähdittää lauantaina Trio Nautilus klo 12-16 välisenä aikana. Haitaristi Kusti Vuorisen kipparoima perinnemusiikkia esittävä ryhmä viihdyttää yleisöä tasatunnein klo 12-16. Kusti Vuorinen (haitari), Sami Sippola (saksofoni), Riku Poramo (kontrabasso). Tutustu: https://www.youtube.com/shorts/gvX5EdkP2mA
 
* Sunnuntaina lavalle nousee vuorostaan Stenari. Syksyllä ensilevynsä, ylistäviä arvosteluja saanut Stenari on tanssittanut juurimusiikin ystäviä ympäri Suomea. Bändin soittajilla on syvä ja pitkä rakkaus juurimusiikkia kohtaan ja vaikka bändi ammentaakin isoimmat vaikutuksensa countrymusiikista, on sen soitossa kuultavissa vaikutteita myös blues-, rock- ja jopa jazzmusiikista. Bändin soiton sydän on groove ja sen myötä tanssittavuus. Tähän päälle kun lisätään taiturimainen soitto ja Stenarin tumma, kokemusta peilaava ääni, on paketti kasassa.
 
Tervetuloa juhlimaan kanssamme Tampereen päivää! Vapaa pääsy!

Myyntipaikat, osallistumismaksu kädentaitaja-yrittäjille Tampereen päivän kunniaksi er.hinnalla: 30€/viikonloppu, 15 € päivä. Hinnat sis. alv. 24%. Paikat laskutetaan etukäteen s.postilla. Paikkoja on tarjolla kioskeista (vain viikonloput), pöytäpaikkoja 80x180 cm katoksen alta, omalla pöydällä tai omalla teltalla (rajallinen määrä). 

Tiedustelut sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com.