Tallipiha Museoiden Yössä

21.5.2022 la klo 18-22

Tallipiha on Museoiden Yön tunnelmissa ja avoinna klo 22 asti. Tervetuloa tutustumaan suloisiin puoteihimme sekä nauttimaan kahvilan herkkuja. Myös terassikahvila palvelee.

  • Suklaapuoti ilahduttaa halukkaita non-stop suklaamaistelulla klo 18-21.30 (6€), säävaraus.
  • Ponitalutusta pikkuväelle klo 18-20 (5€/lapsi, käteinen tai mobilepay). Paikalla Tallipihan ponitouhujen Tiuhti ja Viuhti.
  • Taikahileen säihkyvän värikkäät ystävykset Taika, Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja Hauskis ilahduttavat lapsia ja tuovat iltaan klo 18-20.30 kimaltavia glittertatuointeja, kasvokimalteita ja huisin hauskan keijujen onnenpyörän, www.taikahile.fi
  • Suomen Karvakaverit paikalla klo 18-20. Rauhalliset koirakaverit rapsuteltavina.
  • Pihakioskeissa vierailevia myyjiä illan aikana. Varaa mukaasi myös käteistä.
  • Kanerva-kuoron kuorosimulaattori Trio Nautiluksen esitysten väleissä n. klo 18.30 ja 19.30. Kiinnostaisiko laulaminen kivassa köörissä? Uskaltaudu kokeilemaan kanervakuorolaisten kanssa, miltä kuorolaulu tuntuu. Pääsyvaatimuksena uteliaisuus!
  • Trio Nautilus esiintyy klo 18 alkaen pihan soittopaviljongissa tasatunnein.

Trio Nautiluksen miehistö sukeltaa päätä pahkaa syvälle romanttisen tanssilavakulttuurin syövereihin. Tangot, valssit ja menevät humpat ovat taatut. Autenttisuus tulee myös esille siinä että orkesteri on täysin akustinen.

Tapani Luojus-haitari, Sami Sippola-saksofoni, Riku Poramo-kontrabasso
 
Museoiden yön lippuja myynnissä Tallipihan kahvilassa (Huom! Tallipihalle vapaa pääsy)
 
Museoiden Yöstä infoa: 
 
Huom! Kädentaitajille poikkeuksellisesti jaossa ilmaisia kioskipaikkoja. Voit tulla esittelemään ja myymään tuotteitasi. Hae tilaa: tallipiha10@gmail.com
Vapaa pääsy! Tervetuloa!