Suvi-Vintage

2.-3.7.2022 lauantaina ja sunnuntaina klo 11-17

Suven suloisin myyntitapahtuma Suvi-Vintage on täällä jälleen!
Menneen ajan aarteet, tyyli ja musiikki saapuvat Tampereen Tallipihalle.

Iki-ihana Suvi-Vintage rantautuu Tallipihalle perinteiseen tapaan juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna. Paikalla on vintagekauppiaita ympäri Suomen sekä ohjelmaa moneen makuun. Molempina päivinä elävää musiikkia ja muuta teemaan kuuluvaa ohjelmaa.

Tallipihan ihanat puodit ovat avoinna normaalisti. Kahvila terasseineen tarjoaa kahvia ja kastettavaa - suolaista, makeaa ja kuplivaa koko tapahtuman ajan.

ESIINTYJÄT:

Billie & Bo' Trio puhaltaa lauantaina 2.7. klo 11 alkaen hengen tuttuihin ja vähemmän tuttuihin jazz ja pop kappaleisiin sekä tekee tutkimusmatkoja ranskalaiseen laulelmaan. 

Laulu-MirkaKaarina (www.mirkakaarina.fi)
Kontrabasso-Matti Latva 
 

Jeena ja Vauhtikallot jälleen molempina päivinä! Show time la 2.7. klo 14&15, su 3.7. klo 15&16. Show on kuin suoraan suomifilmistä! Draamaa, hauskuutta ja tiheää tunnelmaa. Repertuaari sisältää vauhti-iskelmää 50-lukulaisittain: humoristisia numeroita, eksoottista sykettä ja unhoon painuneita helmiä - niin lainoja kuin omia. Ja Rokkenrollia tietysti, siitähän kaikki alkoi!

Jeenan ja Vauhtikallojen kesäshowssa on jälleen mukana ihastuttava tanssi- ja performanssiryhmä Simpsakat Pirkot joraamassa sävelet sekä näkymät helteisen kuumiksi. Tanssinumeroissa nähdään vintagehenkisiä asukokonaisuuksia, suuria tunteita ja tulkintaa. Tällaista verevää ja viehättävää yhteistyötä orkesterin ja ja tanssiryhmän kesken kannattaa tulla katsomaan kauempaakin. Swingteamin kasvattien Pirkkojen simpsakkuus tempaa rautakangenkin svengaamaan! Tätä on odotettu!

Jeena ja Vauhtikallot:
Jeena Rancken - Laulu
Risto Klemola - Kitara
Olli Liljeström - Basso
J Salonen - Rummut
Omat sivut:
http://sweetjeena.com/jeena-ja-vauhtikallot/
Lauantai Viime kesältä: https://www.youtube.com/watch?v=0LcpmUp7If8

Johnny Gideon ryhmineen pureutuu su 3.7. klo 11 alk. juurimusiikin ja amerikanan syövereihin pistäen kellohameet pyörimään Vintage päivän ratoksi.

Tanssiseura Swing Team tanssittaa tamperelaisia ja turisteja Suvi-Vintagessa sunnuntaina 3.7. klo 11.30-13.30 välisenä aikana.

Tervetuloa!


Infot ja myyntipaikat: tallipiha10@gmail.com
Järj. Tallipiha
Vapaa pääsy!