Lasten Oma Tori & lelukirppis

8.7.2023 la klo 12-16

Odotettu kesätori toteutuu tänäkin kesänä! Lapset ja nuoret pitävät omia myyntipöytiään tapahtuman ajan. Myyntipöydät varataan etukäteen sähköpostilla ja ne ovat lapsille ilmaisia. Tule myymään päiväksi vanhoja lelujasi, kirjoja, pelejä tai jotakin itse tekemääsi. 
 
Tallipihan ponitouhut mukana päivän ohjelmassa. Tallipihan suloiset eläinystävät tavattavissa. Tallipihan puodit ja kahvila terasseineen avoinna normaalisti.
Vapaa pääsy!
 
HUOM! Tallipihan omat pöydät varattu. Voit osallistua ilman etukäteisvarausta omalla pöydällä/matolla/viltillä. Katsotaan sijoituspaikka yhdessä. Lue vielä ao. muut ohjeet.
 
OHJEITA PAIKAN HAKUUN:
Tarkoituksena on, että lapsi osallistuu itse myyntipöytänsä pitämiseen. Hänen tulee olla riittävän vanha pitämään pöytä avoimena koko tapahtuman ajan (12-16). Vanhempi voi olla mukana avustamassa. Pöydän koko on n. 80x180 cm. ja ne annetaan varausten mukaan. Rajallinen määrä katoksen alta.
 
Peruutukset tehdään mahdollisimman pian, että paikka voidaan antaa eteenpäin halukkaille. Mikäli pöytää ei ole otettu vastaan klo 12mennessä, se voidaan antaa eteenpäin. Varaukset vain sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com