Lasten Oma Tori & lelukirppis

10.6.2023 la klo 12-16

Odotettu kesätori toteutuu tänäkin kesänä! Lapset ja nuoret pitävät omia myyntipöytiään tapahtuman ajan. Myyntipöydät varataan etukäteen sähköpostill ja ne ovat lapsille ilmaisia. Tule myymään päiväksi vanhoja leluja, kirjoja, pelejä tai jotakin itse tekemääsi. 

Suomen karvakaverit vierailevat klo 12 alkaen. 

Nuori viulisti Kristiina Ahlgren esiintyy klo 13 alkaen (2x45 min.).
Tallipihan ponitouhut mukana päivän ohjelmassa. Tallipihan suloiset eläinystävät tavattavissa. Tallipihan puodit ja kahvila terasseineen avoinna normaalisti.
 
HUOM! Tallipihan omat pöydät varattu. Voit osallistua ilman etukäteisvarausta omalla pöydällä/matolla/viltillä. Katsotaan sijoituspaikka yhdessä. Lue vielä ao. muut ohjeet.
 
Vapaa pääsy!
 
OHJEITA PAIKAN HAKUUN:
Tarkoituksena on, että lapsi osallistuu itse myyntipöytänsä pitämiseen. Hänen tulee olla riittävän vanha pitämään pöytä avoimena koko tapahtuman ajan (klo 12-16). Vanhempi voi olla mukana avustamassa. Pöydän koko on n. 80x180 cm. ja ne annetaan varausten mukaan. Rajallinen määrä katoksen alta. Peruutukset tehdään mahdollisimman pian, että paikka voidaan antaa eteenpäin halukkaille. Mikäli pöytää ei ole otettu vastaan klo 12 mennessä, se voidaan antaa eteenpäin. Ilmoitathan siis heti, mikäli tulee myöhästymisiä.
 
Varaukset vain sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com