Tallipiha

Tallipiha
Kuninkaankatu 4
33210 Tampere

Share |

TALLIPIHALLE MYYJÄKSI:

Tallipihalla järjestetään pitkin vuotta erilaisia tapahtumia, joihin voi sopimuksen mukaan tulla myymään omia tuotteitaan. Seuraa päivittyvää Tapahtumat-sivuamme. Liity Tallipihan FB-tykkääjiin niin voit lisätä osallistumisesi fb-tapahtuman sivulle (johon osallistut) ja maininnan omista tuotteistasi. Lisäksi saat ajankohtaista tietoa ohjelmastamme. Tapahtumien myyntipaikat on ensisijaisesti tarkoitettu kädentaitajille. Lisäinfoa löydät tapahtumasivuiltamme.

Varatessasi myyntipaikkaa, toivomme, että liität viestiisi yhteystietosi, tuotekuvaukset, linkit sivuillesi (jos ne sinulla on), mahdollisia kuvia myytävistä tuotteistasi. Kerro myös mitä myyntipaikkaa toivot: pöytäpaikkaa vai pihakioskia (suljettavaa vai avokioskia). Varaa myyntipaikka tai kysy lisää (mieluiten) sähköpostilla: tallipiha10@gmail.com.

Elintarvikkeiden myynnistä sovitaan etukäteen ja myyjän tulee itse olla selvillä siihen liittyvästä lupakäytännöstä (Elintarvikevalvonta).

Jokainen tapahtumaamme tuleva myyjä sitoutuu olemaan alueella tuotteineen koko tapahtuman ajan.

Autolla voi ajaa pihalle tavaran purkamista varten, mutta autot tulee ajaa alueelta ennen tapahtuman alkua. Emme voi järjestää myyjille alueelta pysäköintitilaa. Lähistöllä on erilaisia P-paikkoja, joista neuvomme tarvittaessa.

AJANKOHTAISTA:

TALLIPIHAN JOULU 18.11.-23.12.2017

Myyntipaikat kädentaitajille:
Toista kertaa järjestettävään Hohde-joulukauppaan Tallipihan vanhassa tallissa haetaan yrityksiä, tuotteita ja myyjiä. Haluatko mukaan?
Kauppa rakennetaan tunnelmalliseksi yhtenäiseksi kokonaisuudeksi, jossa tuotteet asetellaan sisustuksellisiksi kokonaisuuksiksi, tuoteryhmittäin tai aihealueittain. Mukaan valitaan mahdollisimman monipuolinen tuotevalikoima ja myyjät perehdytetään kaikkiin tuotteisiin, että asiakkaiden palveleminen onnistuisi mutkitta ja iloisesti. Samassa tilassa on myös lampaat ja aasi, jolloin perheen pienemmille (ja vähän isommillekkin) riittää ajanvietettä. Lisätietoja ja vapaamuotoiset hakemukset 31.8. mennessä: Noora Viitaniemi, nooran@nooran.info


Pihakioskit:
Joulutorit 18.-19.11.tai 25.-26.11.tai 2.-3.12.  Hinnat (la-su): avokioski 50 €/kpl tai luukullinen ja lukittava kioski 70 €/kpl, sis.alv. 24 %.
Kioskipari luukullinen + viereinen avokioski pöytineen yht. 100 €/la-su, sis.alv. 24 %.
Jokainen kioski on sähköistetty, jouluvaloin koristeltu, luukullinen kioski sisältää lämmittimen.
Jokaisessa on myös lisävarusteena tarpeen mukaan 2 kpl lisäpöytiä, koko 75 x 100 cm.
Huom.! Nämä paikat varattuja


Pihakioskit, Joulutorit
Jakso 1:) 4.-10.12., (huom. itsenäisyyspäivä 6.12. myös avoinna)

Jakso 2:) 11.-17.12.,

Jakso 3:) 18.-23.12.
Jaksoille 1-3 kioskit 2 kpl ( 1 kpl lukittava, luukullinen sekä 1 kpl viereinen avokioski). Hinta yhteensä kioskeille 200 € sis.alv. 24%. VARATUT!

VIELÄ TILAA SATUNNAISESTI:
Lisäksi 1 avokioski pöytineen, hinta 100 €/Jakso, sis. alv. 24 %.
Jokainen kioski on sähköistetty, jouluvaloin koristeltu. Jokaisessa on myös lisävarusteena 2 kpl lisäpöytiä, koko 75 x 100 cm, joita voi käyttää haluttaessa. Aukiolovelvollisuus joka päivä jakson ajan vähintään klo 11-17.

Huom! Voit tulla myös vaikka yhdeksi päiväksi omalla pöydällä tai teltalla (hyväksytetään etukäteen). Hinnat 15-25 €/pv. sis.alv. 24 %.
Tallipihalla on myös varattavissa rajallinen määrä omia pöytiä, jotka itse haetaan varastosta ja palautetaan sinne.
Jokainen paikan ottanut sitoutuu pitämään pöydät avoimina koko tapahtuman ajan.
Vapaamuotoiset hakemukset tapahtumapihan paikoista ja kioskeista: tallipiha10@gmail.com.

TULEVAA, KEVÄT:

- Vanhan tallin pöytäpaikat (mainitaan tapahtumasivuilla hinta ja paikka),  pöytä 80 x 180 cm.Tila on lukittava, pöytäliina itseltä. Huom. tallissa on mahdollisesti vierailevia eläimiä, jotka mainittu erikseen tapahtumien ohjelman kohdalla. Tapahtumat päivittyvät sivuillemme alkuvuoden 2018 aikana.

- Pihakioskit: avokioski tai lukittava. Kioskit ovat sähköistettyjä, lisävarusteena jokaisessa kioskissa 2 kpl lisäpöytiä, koko 75 x 100 cm. Liinat tulee olla myyjillä itsellään. Paikkamaksujen hinnat päivittyvät kevään 2018 aikana, ks. tapahtumien ohjelmien kohdalta.

- Omalla katoksella, pöydällä sopimuksen mukaan. Oma katos, hinta alkaen 30, oma pöytä 20 € ellei toisin mainittu. Ulkopuolisten järjestämät tapahtumat hinnoitellaan erikseen heidän ilmoittaman taksan mukaan. Hinnat sis. alv. 24 %.

KESÄ/SYKSY:

- Ulkokatoksesta pöytäpaikka, pöydän koko 80 x 180 cm.

- Pihakioskit: avokioski tai lukittava, luukullinen koju. Kioskit ovat sähköistettyjä, lisävarusteena jokaisessa kioskissa 2 kpl lisäpöytiä, koko 75 x 100 cm.

- Liinat tulee olla myyjillä itsellään. Naulojen lyöminen kioskiin on ehdottomasti kielletty.  Paikkamaksujen hinnat ks. tapahtumien ohjelmien kohdalta.

Huom.! Jokainen paikan varannut sitoutuu pitämään sen yleisölle avoimena koko tapahtuman ajan!

Kädentaitajien kesäpihaan ilmaisille kioskipaikoille: Haku keväällä 2018.