Tallipiha

Tallipiha
Kuninkaankatu 4
33210 Tampere

Share |

Tallipihan Joulun myyntipaikat 2015

Tallipihan Joulu 21.11.-23.12.

Tallipihan on monelle tuttu vierailukohde ympäri vuoden. Lukuisat tapahtumat värittävät arkea jokaisena vuoden aikana, mutta Tallipihan joulu on suosituin. Tuttua tunnelmaa tuovat karuselli sekä tietenkin eläimet, aasi ja lampaat. Ponin selkään pääsevät perheen pienimmät ja vossikka vie tunnelmalliselle retkelle vällyjen välissä, kavioiden kopseessa. Kahvilasta tulvii tutut joulun tuoksut ja Suklaapuodista saa herkut joka makuun. Putiikit ovat lahjatavaroiden ihmemaa, joista voi ostaa paikallisten tekijöiden käsin tehdyt sekä tarkoin valitut tuotteet.  Alueella käy joulun aikaan 35–40 000 vierasta, joille haluamme tarjota elämyksiä ja tietenkin oivallisia lahjalöytöjä. Haluaisiko sinun yrityksesi olla osa Tallipihan joulua?

Myyntipaikkoja on tarjolla vanhan tallin sisätiloista ja tapahtumapihan kioskeista. Viikonlopun joulutoreille voi tulla myös piha-alueelle omalla myyntipöydällä (15 €/pv.). Talliin mahtuu kerralla kymmenkunta myyjää ja kioskeja on 7 kpl. Kioskit vuokrataan pareittain, joista 1 on lukittava, luukulla ja lämmittimellä varustettu ja 1 avoin hyllyillä ja lisäpöydillä varustettu kioski. Kioskit ovat erinomainen ja tilava vaihtoehto myös kahdelle-kolmelle yrittäjälle kerrallaan tai osuuskunnalle. Yksi vuokrattavista tiloista sisältää 2 avointa vierekkäistä kioskia ja yhden suljettavan kioskin.

Hinnat, sis. alv. 24 %

Tallipaikka: 120 euroa/myyjä/jakso. Koko joulun aika 500 €.

Pihakioskit 1 suljettava +1 avoin kioski: 150 euroa/jakso, 1 suljettava+2 avointa kioskia: 170 euroa/jakso.

Myyntiajat on jaksotettu seuraavasti:

Jakso 1.)  la 21.11.- to 26.11. Kahdelle ensimmäiselle jaksolle voi kysyä myös viikonlopun paikkoja.

Jakso 2.)  pe 27.11.- ke 2.12.

Jakso 3.)  to 3.12.- ti 8.12.

Jakso 4.)  ke 9.12.-ti 15.12.

Jakso 5.) ke 16.12.- ke 23.12.

Vanhassa tallissa on pöytäpaikkoja, pöydän koko 80 x 180 cm. Aukiolovelvoite on joka päivä klo 10–18. Arkisin myyntivuoroja voi oman sopimuksen mukaan jakaa toisen myyjän kanssa, mutta viikonloppuna olisi hyvä olla jokaisen pöydän takana myyjä.

Huom. tallissa on eläimiä. Tila on lukittava ja lämmittimillä varustettu.

Pihakioskien koko on 240 x 180 cm. Ne ovat sähköistettyjä. Vierekkäin vuokrattavista kioskeista yksi on lukittava ja lämmittimellä varustettu, toinen on avointa, katoksellista tilaa, johon pöydät voi sijoittaa sisäpuolelle. Jokaisessa lukittavassa ja jokaisessa avoimessa kioskissa on erikseen lisävarusteena 2 kpl lisäpöytiä, koko 100 x 75 cm. Kahdella ensimmäisellä jaksolla aukiolovelvoite (klo 10-17) koskee vain viikonloppuja, kolmella viimeisellä arki- ja viikonloppupäiviä.


Hakemukset myyntipaikoille osoitteeseen: tallipiha10@gmail.com.

Liitä hakemukseen tieto, mille jaksolle/jaksoille haet ja haluatko talliin vai pihakioskiin sekä kuvia tuotteistasi ja linkki nettisivuillesi.